Druk hier!

Nieuws


 • Wed, 23 Apr 2014 18:17:42 +0000: [PICS] Kate Upton uitgescholden op de rode loper - Bruno.nl Nieuws

  Stiekem is het leven van een celeb iets waar we allemaal van dromen. De sterren hebben alles wat hun hartje begeert. Althans zo lijkt het. Actrice Kate Upton heeft het af en toe best zwaar. Zo ook op de première van de film The Other Woman in LA. Toen Kate op de rode loper verscheen, werd ze uitgejoeld en uitgescholden. Recht in haar gezicht!
 • Wed, 23 Apr 2014 17:45:10 +0000: BeyoncĂ© en Jay-Z verruilen de VS voor Engeland - Bruno.nl Nieuws

  Je kunt het je bijna niet voorstellen: je woont in het prachtige, machtige Amerika met (afhankelijk van waar je woont) winters van boven de vijftien graden en dan wil je verhuizen naar het koude, regenachtige (maar charmante) Engeland. Tja, Beyoncé en Jay Z denken er blijkbaar anders over.
 • Wed, 23 Apr 2014 17:17:47 +0000: [PICS] De modeflaters van de week - Bruno.nl Nieuws

  Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die sterren dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd. Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien.
 • Wed, 23 Apr 2014 16:01:11 +0000: [PICS] Net bevallen Gwen Stefani straalt van geluk - Bruno.nl Nieuws

  Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale hebben lonlangs hun derde kindje mogen verwelkomen. Het zoontje, genaamd Apollo, kwam 28 februari ter wereld. Hoewel Gwen al twee keer eerder een bevalling heeft meegemaakt, is zo’n gebeurtenis natuurlijk niet niks. Het lijkt de 44-jarige zangeres echter wel makkelijk af te gaan.
 • Wed, 23 Apr 2014 15:27:35 +0000: Sabia en Touriya spannen samen tegen Sylvie - Bruno.nl Nieuws

  We kennen ondertussen allemaal de verhalen over Sylvie en Sabia wel. Nu is Touriya Haoud er als een derde musketier bijgekomen en wil zij Sylvie nu ook het leven zuur maken. Volgens een bron van de Telegraaf gaat het zelfs zo ver gaan dat Sabia en Touriya de handen hebben geslagen om hun missie te voltooien.

Copyright@SBS6Live.com

SEO Powered By SEOPressor