Druk hier!

Nieuws


 • Mon, 28 Jul 2014 12:05:22 +0000: [PICS] Drie keer platina voor The Common Linnets - Bruno.nl Nieuws

  Goed nieuws voor The Common Linnets! Het album van het gelegenheidsduo van Ilse DeLange en Waylon heeft drie keer platina behaald. Het album werd twee dagen voor het Eurovisie Songfestival uitgebracht. Hier behaalden ze na een spannende finale de tweede plek met het nummer 'Calm After the Storm'.
 • Mon, 28 Jul 2014 11:48:47 +0000: Laatste loodjes voor hoogzwangere Doutzen Kroes - Bruno.nl Nieuws

  Het duurt niet lang meer voordat Doutzen Kroes en Sunnery James hun dochtertje in hun armen mogen sluiten. Eigenlijk was het hoogzwangere model donderdag al uitgerekend, de kleine spruit heeft zich nog steeds niet laten zien. Gelukkig houdt Doutzen haar nieuwgierige fans op de hoogte van het laatste nieuws.
 • Mon, 28 Jul 2014 11:03:11 +0000: [PICS] Audrina Patridge als haar ultieme stripheld - Bruno.nl Nieuws

  Dit weekend vond hét event voor liefhebbers van stripboeken, fantastieverhalen, cartoons en games plaats: Comic Con. Het event trekt ook zeker de aandacht van grote internationale sterren. Al is het alleen maar omdat ze er eenvoudig incognito opgaan in het rondlopende publiek. 
 • Mon, 28 Jul 2014 10:39:56 +0000: [PICS] Een kijkje in de privéjet van Donald Trump - Bruno.nl Nieuws

  Donald Trump is misschien wel ’s werelds meest succesvolle ondernemer. De stinkend rijke Amerikaan staat bekend om zijn extravagante lifestyle, die hem zelfs nog de realityshow The Apprentice opleverde. Wij mochten een kijkje nemen in zijn privéjet, waarin het hem aan niets ontbreekt.
 • Mon, 28 Jul 2014 10:36:46 +0000: [PICS] Plastic Fantastic: Beyoncé toen en nu - Bruno.nl Nieuws

  Celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. De beste kappers, visagisten en stylisten staan immers voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs brengen zo nu en dan een bezoekje aan de plastic chirurg. Zo ook diva Beyoncé.

Copyright@SBS6Live.com

SEO Powered By SEOPressor