Druk hier!

Nieuws


 • Sun, 14 Sep 2014 10:54:06 +0000: [PICS] Koninklijk bezoek bij Gala van Het Nationale Ballet - Bruno.nl Nieuws

  In Amsterdam is zaterdag op feestelijke wijze het balletseizoen geopend. Nadat Het Nationale Ballet vorig jaar voor het eerst een groot gala organiseerde, keerde het succesvolle event dit jaar terug. Bekend Nederland had groots uitgepakt op de rode loper, vooral de dames verschenen in hun mooiste gala-look op de rode loper! Er was ook koninklijk bezoek!
 • Sun, 14 Sep 2014 10:15:14 +0000: [PICS] Bekende stelletje waarbij zij groter is dan hij - Bruno.nl Nieuws

  De één vindt het wel schattig en sexy, terwijl de ander het geen gezicht vindt: stelletjes waarbij de vrouw langer is dan de man.  Bruno.nl dook in haar archief en spotte onder andere Kim Feenstra, Carla Bruni, Yolanthe en Melisa Schaufeli (Andy & Melisa) met een kleinere wederhelft aan hun zijde.
 • Sun, 14 Sep 2014 09:50:04 +0000: [PICS] Beste start ooit voor Expeditie Robinson - Bruno.nl Nieuws

  Expeditie Robinson is deze week uitstekend van start gegaan. Met 1,3 miljoen kijkers was het zelfs de beste start ooit voor het survivalprogramma. Wederom is het extreem afzien geblazen voor de deelnemers. Uniek dit seizoen is dat niet twee, maar drie gewaagde teams tegen elkaar strijden. De kandidaten zijn overgeleverd aan de drie verschillende eilanden.
 • Sun, 14 Sep 2014 09:04:31 +0000: [PICS] Deze sterren doen hun boodschappen gewoon zelf - Bruno.nl Nieuws

  Je zou denken dat de rich & famous overal een mannetje voor in dienst hebben. Zo hebben de meeste celebs wel een nanny, huishoudster en maken ze gebruik van een hondenuitlaatservice. Toch geven ze niet alles uit handen. De boodschappen doen de meeste sterren het liefst zelf!
 • Fri, 12 Sep 2014 11:55:31 +0000: [PICS] Een romantisch Titanic-momentje voor ons koningspaar - Bruno.nl Nieuws

  Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn weer op streekbezoek. Het koningspaar bezoekt vandaag de kop van Noord-Holland.  Daar beleefden ze vanmorgen een romantisch Titanic-momentje op een reddingsboot in Den Helder.

Copyright@SBS6Live.com

SEO Powered By SEOPressor