Druk hier!

Nieuws


 • Tue, 21 Oct 2014 19:50:50 +0000: [PICS] Waar hadden we ook alweer geparkeerd, schat? - Bruno.nl Nieuws

  Een bizar auto-ongeluk in Oekraïne. Hoe de bestuurder van de wagen het voor elkaar heeft gekregen is ons ook een raadsel, maar het is de beste man gelukt om op de zijkant in(!) de weg te belanden. Het lijkt haast wel of het gat gemaakt is voor de auto, zo goed past het.
 • Tue, 21 Oct 2014 18:54:40 +0000: [PICS] De Nederlandse première van Fury - Bruno.nl Nieuws

  In Amersfoort is vanmiddag de rode loper uitgerold voor de Nederlandse première van Fury. De eerste vertoning vond plaats op een bijzondere locatie: op de militaire basis de Bernhardkazerne. De nieuwe oorlogsfilm, met o.a. Brad Pitt en Shia LaBeouf in de hoofdrol, draait vanaf aanstaande donderdag in de Nederlandse bioscopen.
 • Tue, 21 Oct 2014 18:20:39 +0000: [PICS] Seth Gaaikema (75) overleden - Bruno.nl Nieuws

  Seth Gaaikema is vanmiddag overleden. Dat heeft zijn secretariaat vandaag via Omroep Brabant naar buiten gebracht. De cabaretier en tekstschrijver had al langere tijd hartproblemen. Hij overleed in een ziekenhuis in Den Bosch. Gaaikema is 75 jaar oud geworden.
 • Tue, 21 Oct 2014 11:43:40 +0000: [PICS] Bladerunner Pistorius veroordeeld tot vijf jaar cel - Bruno.nl Nieuws

  Oscar Pistorius is veroordeeld tot vijf jaar cel voor het doden van zijn vriendin Reeva Steenkamp. In februari vorig jaar schoot de atleet zijn vriendin dood omdat hij, naar eigen zeggen, dacht dat ze een inbreker was. Er werd tien jaar cel geëist tegen de bladerunner, maar de openbare aanklager kon niet bewijzen dat er opzet in het spel was.
 • Tue, 21 Oct 2014 10:20:52 +0000: [PICS] Daniel Radcliffe krijgt intieme kus van Juno - Bruno.nl Nieuws

  De duistere film Horns ging maandag in London in premiere. Hoofdrolspelers Daniel Radcliffe en Juno Temple waren wel erg blij om elkaar weer te ontmoeten. De twee gingen op in een intense knuffel, waarbij Juno zelfs een kus uitdeelde op de oorlel van Daniel. De chemistry die de twee op de set hebben is er blijkbaar ook off screen.

Copyright@SBS6Live.com

SEO Powered By SEOPressor